Utvalgte treningsgenser til damer

Guide:Hitta din perfekta träningströja

För en bra träningsupplevelse är det viktigt att välja kläder som ger dig god komfort. Ska du träna i ett Tröja det är viktigt att välja rätt fastigheter för olika aktiviteter. Oavsett om det är löpning, till och från träning eller för en sportig vardagslook.

Om du till exempel ska ut och springa är det viktigt att ha en tröja som har rörelsefrihet och bra andningsegenskaper. Samtidigt är det uppenbart att den innehåller ull- för kallare dagar. Ska du däremot springa på sommaren bör du ha på dig en tröja med sommarull för att undvika lukter i plaggen och för att hålla dig sval i värmen, samt hålla värmen kalla kvällar.

Om du däremot fokuserar på styrketräning inomhus rekommenderar vi teknisk kvalitet som håller dig sval, tar bort fukt, är lätt i tyget och andas bra. På Famme har vi ett stort utbud av träningsoveraller med passform som löst sittande, tättslutande med långa ärmar och beskuren versioner. Denna guide guidar dig genom vårt urval av långärmade tröjor .

Långärmade tröjor

Vår mest sålda tröja för träning ärväsentlig långärmad. Detta är träningströjan som passar för all slags träning eller aktivitet både inomhus och utomhus. den långärmad träningstopp håller dig varm när det är svalt ute, och håller dig torr när temperaturen stiger. Tröjan är gjord av lätt, tunt, stretchigt och tekniskt material, och har en ombonad passform med funktionell dragkedja i nacken. Kommer i färgerna vit, svart, blå, beige mm.

Hvit treningsgenserLilla treningsgenser

 

Essential LS hoodieär en annan utgåva från Essential. Detta träningströjan är gjord av ett lätt och tekniskt material som är fukttransporterande och snabbtorkande. Träningstoppen lämplig för löpning, styrketräning och Crossfit. Samtidigt är den bekväm att använda till och från träning eftersom huvan skyddar mot vind och regn. Kommer i färgerna; svart och blått.

Svart langermet hoodieBlå langermet hoodie

 

Ocean långärmad, är en långärmad och åtsittande träningströja gjord för dig som vill hög komfort . Med egenskaper som fukttransporterande, mjuk och andningsbar är detta träningstoppen i sömlösa en storfavorit hos många. Dessutom är tröjan något tjockare i tyget för dig som vill ha mer värme. Ovandelen har ribbstickning runt handleden tumhål, och a nätstruktur för ventilation.Kommer i färgerna; svart, röd, blå, lila och mörkgrå.

Rød tettsittende treningsgenserBlå tettsittende treningsgenser

 

En av de senaste träningstrenderna är räfflad plagg, som ger en minimalistisk känsla.Ribbstickad dragkedja LS är en långärmad träningsoverall med ¼ dragkedja i nacken för ökad komfort. Med tekniska egenskaper, lämplig lång ärm själva för inomhus- och utomhusträning. Matcha detta träningstoppen med våra ribbade sömlösa tights. Kommer i färgerna vit och svart.

Hvit ribbed treningsgenserSvart ribbed treningsgenser

 

En annan teknisk tröja för träning är vårTech LS T-shirt. Träningströjan är gjord med sömlösa strukturer som gör att den kan ventilera bra, vilket resulterar i mindre lukt. Med IONIC + och X-STATIC förhindrar tröjan bakterietillväxt, och ser till att du håller dig fräsch före, under och efter träning. Dessutom är tröjan lätt, elastisk och angenäm under alla övningar. Kommer i färger grå , vit och svart .

Teknisk long sleeveTeknisk long sleeve

 

Lös lång ärm

Långärmad T-shirtär en lätt och löst sittande träningströja. Med ett tyg som andas och är fukttransporterande kommer du att hålla dig torr och bekväm under intensiva träningspass. Baksidan av träningströjan är designad med delade paneler för extra ventilation, vilket gör den perfekt för löpning eller gymmet. Kommer i färgerna; blått och svart.

Løs-sittende treningsgenserLøs-sittende treningsgenser

 

Ännu en löst sittande träningströja är vår sömlösa Förfina LS T-shirt, som är gjord av mjukt och bekvämt material som andas och torkar snabbt. Tröjan är mångsidig och passar därför till alla träningsformer. den långärmad topp kommer med tumhål .

Løs-sittende langermed toppLøs-sittende langermet topp

läs mer omvår bästa långärmad.

 

Beskuren lång ärm

Ocean crop långärmad är en gröda träningströja . Den har tekniska egenskaper som gör den både mjuk, läcker och en sömlösa favorit hos många. Med en genomgående nätstruktur får du ventilation genom hela toppen.

Cropped treningstoppCropped treningstopp

 

Ribbad sömlös gröda LSär en långärmad sömlösa topp med beskuren längd. Tyget är gjort av ribbstickad material, med tekniska egenskaper som lämpar sig för både utomhus- och inomhusträning.

Crop ribbed treningstoppCrop ribbed treningstopp

 

Camo långärmad skörd har en edgy och feminin look. Detta camo träningstoppen är gjord av det senaste sömlösa teknologin. Med dess sömlösa konstruktion och ombonad passform, toppen är otroligt mjuk och skön mot huden.

Camo treningsgenserCamo treningsgenser

 

Revbensbeskuren LS Är en förlängning av vår räfflad sömlösa samling. Det här är en långärmad beskuren Träning topp . Tillverkad av exklusiv nylon 6.6, toppen är mjukare, lättare, andas bättre och torkar snabbt.

Seamless treningstoppSeamless treningstopp
läs mer omvåra bästa crop tops.
Se ävenvårt urval av singlar för träning.

Hur man stylar träningsoverallen?

Efter att ha sett över detta träningströja guide, du måste nästan ha hittat din stora favorit. Men hur ska man styla en långärmad? Flera av våra träningsoveraller kan användas till vardags för en basic look, eftersom de är mångsidiga i färgskala, och kan kombineras med vårt utbud avjeans. Om du däremot vill använda tröjan till träning kan du se övervårt urval av träningstights.

Tillbaka till blogg